Masterclass
Voor docenten die onze projecten en lespakketten graag zelf willen verzorgen, geven wij op maat deze masterclass.
Doelgroep: professionals

Voor docenten die onze projecten en lespakketten graag zelf willen verzorgen, geven wij op maat deze masterclass. Niet alleen kunnen zij de projecten daarna zelfstandig uitvoeren, ook vergroten zij hun kennis over de verschillende onderwerpen.

Voor wie
Leerkrachten en leraren uit het basis en voortgezet onderwijs.

De praktijk
Deze masterclass is bedoeld voor docenten die onze projecten en lespakketten graag beter willen leren kennen om ze daarna zelfstandig te kunnen uitvoeren met hun klas. Voor scholen die meerdere projecten bij ons afnemen of één project in meerdere klassen willen doen, kan dit voordeliger uitpakken.
Docenten vergroten hun kennis over de verschillende onderwerpen door deze training te volgen. Sommige scholen doen de masterclass met een aantal docenten. Dat heeft een gunstig effect op hun teamspirit.

* Er kan binnen een team van docenten behoefte zijn aan een onderlinge afstemming in aanpak, pedagogisch-didactisch handelen en aanpak.

Juist door deze praktische en deskundige benadering krijgen we in onze evaluaties vaak te horen dat men tevreden is, en komt gemopper over 'een nutteloze of verloren studiedag' niet naar boven.